Tilgængelighedserklæring

Resumaker.dk er optaget af at udvikle en hjemmeside, der er tilgængelig for det bredest mulige publikum, uanset teknologi eller evner. Vi arbejder aktivt på at forbedre tilgængeligheden og anvendeligheden af vores hjemmeside og tilstræber i den forbindelse at overholde mange af de gældende standarder og retningslinjer.

Webtilgængelighedsinitiativ

Denne hjemmeside bestræber sig på at overholde niveau A i World Wide Web Consortium's (W3C) retningslinjer for tilgængeligt webindhold (WCAG) 1.0. Disse retningslinjer forklarer, hvordan man gør webindhold mere tilgængeligt for mennesker med handicap. Overholdelse af disse retningslinjer er med til at gøre nettet mere brugervenligt for alle mennesker.

Standarder

Vi vil fortsætte med at udvikle siden i overensstemmelse med de retningslinjer, som anbefales af World Wide Web Consortium (W3C).

Siden vises korrekt i moderne webbrowsere. Hvis du besøger vores websted med en ældre browser, er det muligt, at nogle sider ikke vises efter hensigten, hvis browseren ikke er kompatibel med relevante standarder. For at få mest mulig gavn af vores side, anbefaler vi, at du opgraderer din browser til den nyeste version af en af følgende.

Microsoft Internet Explorer: https://www.microsoft.com

Mozilla Firefox: https://www.mozilla.com

Google Chrome: https://www.google.com/chrome

Brug af siden med tekniske hjælpemidler

  • Dette websted overholder kravene i den israelske Equal Rights for Persons with Disabilities Regulations (Accessibility Adjustments for Service), 5763-2013.
  • Tilpasninger i forhold til tilgængelighed er sket i overensstemmelse med anbefalinger i de europæiske standarder for tilgængeligt indhold på internettet og i det internationale WCAG 2.0-dokument.
  • Kompatibilitet er optimeret i forhold til brug i Chrome-browseren.
  • Beregnet til anvendelse i de mest populære browsere og på mobiltelefoner.

Undtagelser

Mens Resumaker.dk tilstræber at overholde de anerkendte retningslinjer og standarder for tilgængelighed og brugervenlighed, er det ikke altid muligt at gøre det på alle dele af hjemmesiden. Vi søger hele tiden efter løsninger, der kan få alle områder af webstedet op på samme høje tilgængelighedsniveau. Hvis du i mellemtiden skulle opleve problemer med at kunne anvende Resumaker.dk, så tøv ikke med at kontakte os.