Om
Vi er rigtig glade for at kunne hjælpe jobsøgende med at finde deres nye job. Jobsøgning er ikke en nem opgave, men hos os bliver det hele meget nemmere.
about usabout us
Kort fortalt
Hos Resumaker.dk ændrer vi den måde, folk skriver deres CV’er på. Vi har udviklet et praktisk og brugervenligt system, der hjælper dig med at skrive et CV på få minutter.

Det hele begyndte i 2012, hvor vi grundlagde et rekrutteringsfirma baseret på smart teknologi, som vi selv udviklede. Siden da har vi hjulpet titusinder af mennesker med at finde deres næste job. Det har vi gjort gennem tætte samarbejder med førende virksomheder, som vi har hjulpet med at rekruttere de rigtige kandidater til deres ledige stillinger.

Gennem årene har vi set en enorm mængde CV’er, og vi har lagt mærke til, at folk ikke opbygger deres CV på en fornuftig måde – hverken hvad angår design, struktur eller indhold. Vi indså, at før vi kan hjælpe virksomhederne med at finde de rigtige personer til netop deres firma, er vi nødt til at investere nogle ressourcer i at hjælpe de jobsøgende med at bygge et CV, der gør et varigt indtryk på rekrutteringskonsulenterne og virksomhederne. Hver dag ville vi give gode råd til, hvordan man skriver et godt CV. Dette er fuldstændig centralt for enhver jobsøger, da arbejdsgiverne bogstavelig talt modtager hundreder af CV’er for hver eneste ledig stilling, og det får dem til at hurtigt at grovsortere i CV’erne (ca. 5 sekunder i gennemsnit). Som følge heraf kommer de fleste kandidater ikke engang videre fra den indledende screening.

Så derfor har vi lanceret Resumaker.dk. Vores mission er at gøre din jobsøgning lettere. Baseret på mange års research, dokumenteret erfaring inden for HR og topmoderne teknologi, har vi skabt en platform, der vil få dig til at skille dig ud på nutidens konkurrenceprægede arbejdsmarked.

Med vores hjælp har mange jobsøgere fundet deres næste stilling hos nogle af de bedste arbejdsgivere som: Apple, Starbucks, Hilton, Walmart, UPS med flere.